avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea DETALII PROCEDURA VANZARE
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

DETALII PROCEDURA VANZARE

BUNA. VECINUL MEU INSISTA MEREU CA SA I FAC OFERTA DE VANZARE A CASEI IN SCRIS,NU INTELEG, CE VREA CU ASTA? DOAR I-AM SPUS SI PRETUL SI OFERTA E DEJA FACUTA. NU MA DERANJEAZA, O SCRIU CU CEA MAI MARE PLACERE! DOAR CA FELUL IN CARE O SPUNE, CA SI CUM AS FI OBLIGAT DE LEGE, MA FACE PE MINE SA VA INTREB, EXISTA O LEGE CARE PREVEDE ASA CEVA, SI, AS PIERDE CEVA DACA NU I-AS FACE OFERTA IN SCRIS?
MAI MULT, VECINA SPUNA CA NE OBLIGA LEGEA ATUNCI CAND VINDEM CASA, PRIMA DATA SA INTREBAM VECINII. ASA O FI? EU STIU CA DACA VREAU SA VAND CASA, O VAND LA CINE DORESC.
Cel mai recent răspuns: ionut31sb , utilizator 13:41, 26 August 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti nicio obligatie in acest sens. Si nici vecinii nu trebuie intrebati. Oferta se concretizeaza prin promisiunea de vanzare/cumparare sau contractul de v/c.
Oferta de vanzare se face in scris numai pentru terenuri extravilane cand trebuie afisat la primarie anuntul de vanzare si pretul cerut.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista un drept de preemtiune la vanzarea terenurilor din fondul forestier. Daca nu este din acea categorie nu sunteti obligat sa ii faceti oferta
Multumesc!
Mesaj sters
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 August 2017
ionut31sb, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren arabil in arenda lupu iulian lupu iulian Buna ziua am urmatoarea intrbare Am un teren arabil in arenda cu contract de arenda inregistrat la primarie pe care vreau sa il vand ,dar arendasul nu ofera ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan agricol.vreau sa vand un teren agricol ( extravilan agricol ) . arendatorul ... fstver fstver Vreau sa vand un teren agricol ( extravilan agricol ) . Arendatorul si-a facut uz de dreptul de preemptiune si a acceptat pretul cerut. Dupa obtinerea tuturor ... (vezi toată discuția)
Proceduri si durata cumparare teren extravilan de la persoana fizica la persoana fizica assportiva assportiva Buna ziua ! Imi puteti spune cat mai succint care sunt procedurile de urmat pentru a achizitiona un teren extravilan si care este durata? (vezi toată discuția)