avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezervare anulata - neplată din cauza pierderii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezervare anulata - neplată din cauza pierderii cardului și actelor, risc solicitare despăgubire

Am facut o rezervare pe booking.com pt.un hotel in Grecia.La o sapt.dupa, mi s-a furat cardul,motiv pt.care l-am invalidat.Am uitat de rezervarea facuta odata cu stressul aferent furtului astfel încat am uitat sa anulez rezervarea pt care aveam o luna "free cancelation".Banii nu mi i-au putut lua pt. ca cardul era invalidat.Nu mai pot sa merg pt.ca odata cu cardul am pierdut toate actele.Pot fi dat in judecata?se pot lua banii de catre ei de pe noul card?Cand am sunat la hotel nici nu au vrut sa auda ca nu vin sau nu platesc.cu stima
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Der Arzt , utilizator 15:48, 26 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare plătită pt card furat ramonailea ramonailea Am primit pe mail o confirmare pt o rezervare la un hotel din strainatate prin booking.com; Rezervare pe care nu am facut-o eu si atunci am cautat cardul ... (vezi toată discuția)
Refuz plata cu cardul la hotel madalina8392 madalina8392 Buna ziua! As avea nevoie de cateva lamuriri cu privire la obligativitatea unui agent comercial (hotel) de a accepta plata cu cardul. Am facut o rezervare la ... (vezi toată discuția)
Consecintele anularii unei rezervari iulianbbb iulianbbb Am facut o rezervare pe booking.ro si la nici un minut am anulat-o iar apoi am vazut ca am de platit nu mai putin de 130 euro, mentionez ca am facut rezervarea ... (vezi toată discuția)