avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezervare anulata - neplată din cauza pierderii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezervare anulata - neplată din cauza pierderii cardului și actelor, risc solicitare despăgubire

Am facut o rezervare pe booking.com pt.un hotel in Grecia.La o sapt.dupa, mi s-a furat cardul,motiv pt.care l-am invalidat.Am uitat de rezervarea facuta odata cu stressul aferent furtului astfel încat am uitat sa anulez rezervarea pt care aveam o luna "free cancelation".Banii nu mi i-au putut lua pt. ca cardul era invalidat.Nu mai pot sa merg pt.ca odata cu cardul am pierdut toate actele.Pot fi dat in judecata?se pot lua banii de catre ei de pe noul card?Cand am sunat la hotel nici nu au vrut sa auda ca nu vin sau nu platesc.cu stima
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Der Arzt , utilizator 15:48, 26 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina - situatie de forta majora? grandanat grandanat Sarcina (mai exact perioada de lauzie) care impiedica exercitarea unui contract comercial (intre PFA si SC), poate fi considerata forta majora ? (vezi toată discuția)
Contract inchiriere PasatGeorge PasatGeorge Va solicit ajutorul in legatura cu urmatoarea problema. Am incheiat un contract de inchiriere, avand ca obiect un teren agricol in suprafata de 30Ha, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract vanzare-cumparare forta majora coronavirus sorinion61 sorinion61 Buna ziua, Acum 2-3 saptamani, 1 luna am facut un antecontract de vanzare-cumparare pentu o casa si am dat avans 10% din pretul imobiliului. Cand am ... (vezi toată discuția)