avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale plata fiscala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

plata fiscala

Intr-un partaj am ramas cu o gradina si am lasat-o in grija unui var fara a face vreun act intre noi.
Ne-am inteles doar ca el sa-mi plateasca impozitul pe suprafata gradinii in numele meu fiindca foloseste gradina,dar el a platit la financiar in numele lui.Acum ,de la Primarie ma pun sa platesc din urma impozitul pe 5 ani !
Ce este de facut?...........se poate schimba platile de pe numele lui in numele meu ?
Cel mai recent răspuns: c.a.p. , utilizator 14:38, 2 Septembrie 2017
Vărul a plătit pentru proprietățile lui nu și pentru proprietatea dvs.
Plățile nu pot fi schimbate. Trebuie să achitați impozitul pentru proprietatea dvs iar în baza înțelegerii cu vărul poate vă puteți recupera banii de la el.
multumesc!-Am platit impozitul gradinii si calea de acces comuna pe 5 ani din urma acum sunt la zi cu platile, a avut gradina 35 de ani in folosinta pe gratis de acum ramane sa-mi preiau sarcinile !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosință teren cedată din prietenie, probleme cu impozitul c.a.p. c.a.p. Intr-un partaj am ramas cu o gradina si am lasat-o in grija unui var fara a face vreun act intre noi. Ne-am inteles doar ca el sa-mi plateasca impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune si partaj mostenitori demianotelia demianotelia Buna ziua. Parintii nostri au decedat in urma cu 9 ani si 6 luni. Titlul de proprietate pe mai multe terenuri extravilan si un teren intravila este pe numele ... (vezi toată discuția)
Vecinul vrea sa taie pomi de pe terenul meu stefanupc stefanupc Buna ziua, Vecinul meu de proprietate a folosit fara acordul nostru (nu a solicitat iar noi nu ne-am interesat) timp de cativa ani (1990-2011) terenul nostru ... (vezi toată discuția)