avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate plata pensie alimentara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

plata pensie alimentara

Am de platit din ianuarie 2014 pensie alimentara.Nu am platit nimic pana acum,am trimis doar colete cu jucarii si imbracaminte ce mi-au fost returnate.As dori sa ma achit la zi cu pensia alimentara.Cum procedez:trimit in contul fostei sotii suma cu specificatia "plata pensie alimentara"?Trebuie sa trimit toata suma din 2014 pana in prezent printr-un singur virament sau pot trimite suma echivalenta la 3-4 luni pana ajung la zi?
va multumesc frumos
Mentionez ca fosta sotie locuieste cu baietelul de 8 ani in Grecia.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Almitza , utilizator 14:24, 27 August 2017
Apreciez ca,ar trebui trimisa odata toata suma restanta cu mentiunea" pensie alimentara ianuarie 2014 -iulie 2017," si apoi datoria lunara,dar, depinde si de cum va intelegeti cu fosta sotie.
Buna ziua,
Puteti trimite suma intreaga aratand ca este pensie alimentara fie sume care cumulate sa dea suma inteaga. Oricare din metode e buna si binevenita.
Atentie, suma lunara trebuie sa reprezinte procentul legal stabilit de instanta coroborat cu art. 529 C.Civ.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Marian-Ion Marian-Ion Buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa imi explicați ( eventual o comunicare,lege, etc..) in care sa reiasa dea de inseamna pensie alimentara... Fosta soție ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara MysterB MysterB Doresc sa stiu urmatoarele: Baiatul meu nu se afla in tara iar eu sau actuala lui sotie platim pensia alimentara unei foste sotii cu care acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara calculta gresit de catre hr timp de 24 luni , aprox 9000 de ron in plus fata decat a fost stabilit. calculul trebuia facut la procent 20% si s-a efectuat la 1/4 LOGIC1 LOGIC1 Buna ziua, am divortat akm 5-6 ani si avem un baietel caruia ii platesc pensie alimentara , din a doua relatia am un alt baietel si in urma unor neintelegerii ... (vezi toată discuția)