Am de platit din ianuarie 2014 pensie alimentara.Nu am platit nimic pana acum,am trimis doar colete cu jucarii si imbracaminte ce mi-au fost returnate.As dori sa ma achit la zi cu pensia alimentara.Cum procedez:trimit in contul fostei sotii suma cu specificatia "plata pensie alimentara"?Trebuie sa trimit toata suma din 2014 pana in prezent printr-un singur virament sau pot trimite suma echivalenta la 3-4 luni pana ajung la zi?
va multumesc frumos
Mentionez ca fosta sotie locuieste cu baietelul de 8 ani in Grecia.Multumesc
Apreciez ca,ar trebui trimisa odata toata suma restanta cu mentiunea" pensie alimentara ianuarie 2014 -iulie 2017," si apoi datoria lunara,dar, depinde si de cum va intelegeti cu fosta sotie.
Buna ziua,
Puteti trimite suma intreaga aratand ca este pensie alimentara fie sume care cumulate sa dea suma inteaga. Oricare din metode e buna si binevenita.
Atentie, suma lunara trebuie sa reprezinte procentul legal stabilit de instanta coroborat cu art. 529 C.Civ.
Pensie alimentara
Marian-Ion
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa imi explicați ( eventual o comunicare,lege, etc..) in care sa reiasa dea de inseamna pensie alimentara... Fosta soție ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara
MysterB
Doresc sa stiu urmatoarele: Baiatul meu nu se afla in tara iar eu sau actuala lui sotie platim pensia alimentara unei foste sotii cu care acesta a fost ... (vezi toată discuția)