avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire indemnizație copil de la 2 ani la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire indemnizație copil de la 2 ani la 3 ani

Am dreptul să prelungesc indemnizația de creștere a copilului de la 2 ani la 3 ani având în vedere că copilul are suflu sistolic? Menționez că în 1 octombrie împlinește 2 ani .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 28 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prelungirea o puteti face numai daca aveti certificat de handicap pentru copil.

Incadrarea in grad de handicap a copiilor cu dizabilitati si/sau CES
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc si indemnizatie copil cu handicap usor brawnie brawnie Buna ziua Am o problema privind prelungirea CCC si a indemnizatiei pana la 3 ani pentru copil incadrat in grad de handicap usor. Copilul implineste 2 ani pe ... (vezi toată discuția)