avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incalcarea dreptului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incalcarea dreptului de proprietate

buna ziua! in urma cu un an am cumparat un teren si cineva a pus porumb pe terenul meu fara acordul meu eu am fost cu o firma pe teren si au facut masuratorile dar cand au facut masuratorile a trebuit sa rupem din porumb pentru a marca locul intrebarea mea este daca ei ar putea sa fac ceva ca eu iam cam distrus din porumb dar eu am acte in regula eu sunt proprietara de un an de zile ce pot face?
Cel mai recent răspuns: DraghiciGeorgiana , utilizator 17:51, 28 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu pot face nimic deoarece au intrat si au pus proumbul pe terenul dvs.,eventual dvs.puteti formula plangere prealabila ptr.tulburare de posesie[Art.256 NCP]
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces coproprietar in imobil ContSters403177 ContSters403177 Buna ziua , am urmatoarea problema , detin 1/2 dintr-un imobil format din doua constructii ,o alta persoana este copropietara pe imobil detinand printr-un ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui teren extravilan fara instiintarea proprietarului ContSters330573 ContSters330573 Buna ziua! Sint proprietar a unui teren teren extravilan(arabil)in suprafata de 400 mp.Acest teren face parte dintr un lot mai mare ce a fost astfel ... (vezi toată discuția)
Cine este proprietarul , mostenitor ? dar fara acte in regula soparla62 soparla62 Buna ziua, doi frati au mostenit de la tatal lor un teren agricol. Au facut au facut succesiunea dar acest teren nu a fost prins in masa succesorala,pentru ca ... (vezi toată discuția)