avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SCHIMBAREA INCADRARII PE TIMPUL CONCEDIULUI MEDICAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SCHIMBAREA INCADRARII PE TIMPUL CONCEDIULUI MEDICAL

Buna seara.Am o intrebare pentu cei care se pricep..Se poate schimba incadrarea locului de munca pe timpul concediului medical.Fac mentiunea ca ma aflu in concediu medical de 115 zile si in momentul revenirii la serviciu oricum nu voi mai pute presta aceeasi munca din motive de sanatate..Intreb doar daca se poate face schimbarea in perioada c.m
Cel mai recent răspuns: patryk , utilizator 22:07, 1 Octombrie 2009
1. Daca sanatatea si recomandarile medicale nu va mai permit lucrul la un asemenea loc de munca nu mai aveti cum sa beneficiati de avantajele acestuia deoarece nu mai activati in acele conditii.
2. Daca nu veti fi pensionat pentru incapacitate de munca veti primi un alt loc de munca corespunzator starii de sanatate sau veti fi concediat si veti primi indemnizatie de somaj.
tudorvaleriu a scris:

1. Daca sanatatea si recomandarile medicale nu va mai permit lucrul la un asemenea loc de munca nu mai aveti cum sa beneficiati de avantajele acestuia deoarece nu mai activati in acele conditii.
2. Daca nu veti fi pensionat pentru incapacitate de munca veti primi un alt loc de munca corespunzator starii de sanatate sau veti fi concediat si veti primi indemnizatie de somaj.

sant de acord cu dv.dar tot nu am inteles daca in perioada cat sant in C.M se poate face schimbarea locului de munca ?mentionez ca postul nu va fi desfiintat.
1. Nu pot sa-mi dau seama ce nu ati inteles!
2. Cat sunteti in medical nu lucrati pe acel post asa ca ce aveti de pierdut daca v-a schimbat locul de munca? Cand veti veni din medical veti lucra in acel nou loc de munca, conform starii dvs. de sanatate.
ma interesa ce spune legea despre acest lucru
D-nul Tudor Valeriu a scris:
1. Nu pot sa-mi dau seama ce nu ati inteles!

Nici eu nu-mi dau seama.
Vreti sa spuneti cumva ca vi s-a schimbat incadrarea in timp ce erati in concediu medical? S-a operat ceva in cartea de munca, vi s-a facut vreun act aditional de schimbare a incradrarii? Asta vreti sa intrebi?
In timpul concediului medical Contractul Individual de Munca este suspendat, astfel ca nu se poate face nici o asemenea modificare.

Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2009
Eugenia Angelica Fortuna, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Somaj adrianabresug adrianabresug angajatul care primeste notificare pt desfiintarea postului si isi ea medical in perioada de preaviz mai poate beneficia de somaj?angajatorul ar putea sa ii ... (vezi toată discuția)
Contractul individual de munca antonio123 antonio123 MA numesc X mi sa desfacut contractul de munca in timpul cind eram in concediu medical. DESFACEREA contractului individual de munca sa facut conform art 65 ... (vezi toată discuția)
Interventie chirurgicala in preaviz Cosmin Oncescu Cosmin Oncescu Buna dimineata, Am primit o notificare care specifica faptul ca postul de asistent manager, incadrat pe perioada nedeterminata, urmeaza a se desfiinta ... (vezi toată discuția)