avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SCHIMBAREA INCADRARII PE TIMPUL CONCEDIULUI MEDICAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SCHIMBAREA INCADRARII PE TIMPUL CONCEDIULUI MEDICAL

Buna seara.Am o intrebare pentu cei care se pricep..Se poate schimba incadrarea locului de munca pe timpul concediului medical.Fac mentiunea ca ma aflu in concediu medical de 115 zile si in momentul revenirii la serviciu oricum nu voi mai pute presta aceeasi munca din motive de sanatate..Intreb doar daca se poate face schimbarea in perioada c.m
Cel mai recent răspuns: patryk , utilizator 22:07, 1 Octombrie 2009
Multumesc pentru raspuns..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj adrianabresug adrianabresug angajatul care primeste notificare pt desfiintarea postului si isi ea medical in perioada de preaviz mai poate beneficia de somaj?angajatorul ar putea sa ii ... (vezi toată discuția)
Contractul individual de munca antonio123 antonio123 MA numesc X mi sa desfacut contractul de munca in timpul cind eram in concediu medical. DESFACEREA contractului individual de munca sa facut conform art 65 ... (vezi toată discuția)
Interventie chirurgicala in preaviz Cosmin Oncescu Cosmin Oncescu Buna dimineata, Am primit o notificare care specifica faptul ca postul de asistent manager, incadrat pe perioada nedeterminata, urmeaza a se desfiinta ... (vezi toată discuția)