avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare cumparare

Buna ziua
am o vecina,singura,unicul sau fiu nu munceste,tarieste in concubinaj cu o femeie cu care are 2 copii.Femeia pare a fi o mama si o nora buna,dar fiul pe langa ca nu munceste bea,isi jigneste mama ,a si batut-o,in fine.Ceea ce vreau sa intreb este:ar puteasa vanda casa nepotilor ei minori,pt ca dupa moartea ei copii sa nu ramana pe drumuri,Mentionez ca intre timp fiul mai are un copil cu o alta femeie.Ea vrea sa-si puna la adapost cei 2 nepoti cu care locuieste
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: meri_tt , utilizator 23:00, 28 August 2017
Buna ziua,
Da poate sa vanda.
Imobilul trebuie sa aiba cadastru si intabulare si copiilor sa li se stabileasca un tutore 9de preferat mama).
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc mult pt timpul acordat.Biata femeie nu are nicio sansa sa aiba batraneti linistite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa bunic a minorilor vesafloarea vesafloarea buna ziua ,sunt o bunica cu 2 nepoti ...baiatul meu a renuntat la mostenire in favoarea copiilor care au 14 respetiv 12 ani . trebuie sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil infiat tinaR8 tinaR8 Buna ziua, am fost infiata de la varsta de 3 ani de sora tatalui meu.Acum cativa ani tatal meu adoptiv a decedat si am facut succesiunea impreuna cu mama mea ... (vezi toată discuția)
Succesiuni, mosteniri si concubinaj:} Aleximo Aleximo deci...este vorba de doua case,..una dintre ele ii apartinea bunicului meu..care a decedat de 2 ani si care traia in concubiaj cu o femeie in ultimii 18 ani in ... (vezi toată discuția)