avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Schimb de bunuri, răzgândire ulterioară
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Schimb de bunuri, răzgândire ulterioară

Buna ziua,
Am facut de curand schimb cu un individ eu am dat un telefon, el un alt bun.Telefonul l-am dat la schimb cu mentiunea ca are pb si trebuie remediate pt a nu se deteriora mai tare.Subiectul l-a verificat, a fost de acord cu problemele care le avea.Am facut schimbul.Dupa o perioada de timp( 1 zi 2 ) ma suna ca telefonul nu e bun, ca e stricat, ca i-am dat teapa si ca imi face plangere la politie, etc.Imi stie doar prenumele, si nr auto zice el, insa nu cred. Nu exista nici un act doveditor ca s-a facut schimbul, eu nu pot fi sigur ca telefonul care i l-am dat nu a suferit alte defecte.
Intrebarea este : sa refacem schimbul( ceea ce cred ca voi face), sau sa il ignor.
Nu stiu sigur, insa s-ar putea sa fie minor.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Subiect nr.1 , utilizator 16:52, 28 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc de sfat.
Dpdv legal, nu am savarsit nici o contraventie..infractiune.
Voi reface schimbul doar dpdv moral, cu toate ca ambii subiecti am fost de acord cu riscurile bunurilor.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie cu un telefon Madalin17 Madalin17 Buna ziua.In urma unui schimb, am realizat ca mi-am luat o mare teapa.Am luat contact cu un individ de pe o retea de schimburi si vanzari si am decis sa ne ... (vezi toată discuția)
Inselaciune,abuz sau nimic Medeeea5 Medeeea5 Buna ziua In cursul zilei de ieri am avut ghinionul sa scap si sa sparg telefonul unei prietene Cum acesta era primit cadou de la tatal ei am fost nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Acuzatie inselaciune green488 green488 Buna seara, am postat un anunt cu un telefon pe un site de specialitate. Un cumparator l-a dorit si eu l-am trimis prin curier. Telefonul trimis de mine era ... (vezi toată discuția)