avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... persoana de care nu se mai stie nimic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

persoana de care nu se mai stie nimic

Tatal meu a plecat din tara in anul 2007 si din 2009 nu mai stim nimic de el. Cum as putea afla unde este si daca mai traieste sau este mort? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: toduta , utilizator 17:13, 28 August 2017
Buna ziua,
Intai incercati la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date
str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti.
Incercati si la ambasada tarii in care stiti ca a plecat.
Incercati la rudele acestuia care este posibil sa aiba informatii!
din pacate nu stim tara in care este plecat si nici rudele lui(mama sau frate) nu stie nimic de el la fel ca si mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum il gasesc pe verisorul meu primar!? georgiana.lica1 georgiana.lica1 Buna seara! Am o situatie dificila si pur si simplu nu gasesc nici o cale de a o rezolva. Fratele tatalui meu are un fiu care acum are in jur de 28 de ani. De ... (vezi toată discuția)
Inlaturare mostenitor de la succesiune Yola12 Yola12 Buna ziua. As dori sa va prezint o situatie, poate ma puteti ajuta cu un raspuns. Parintii nostri au decedat amandoi,tatal de doar 3 luni. In urma lor am ramas ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa gasesc o persoana pe care nu am vazut-o 50 de ani ? skad10 skad10 Cum pot sa gasesc o persoana pe care nu am vazut-o 50 de ani si care probabil nu traieste in Romania (vezi toată discuția)