avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cum pot sa gasesc o persoana pe care nu am vazut-o 50 ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cum pot sa gasesc o persoana pe care nu am vazut-o 50 de ani ?

Cum pot sa gasesc o persoana pe care nu am vazut-o 50 de ani si care probabil nu traieste in Romania
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:12, 12 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Inceputul trebuie facut la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti.
Dupa aceia, la ambasada tarii unde ar putea fi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana de care nu se mai stie nimic toduta toduta Tatal meu a plecat din tara in anul 2007 si din 2009 nu mai stim nimic de el. Cum as putea afla unde este si daca mai traieste sau este mort? Va multumesc (vezi toată discuția)
Tatăl disparut loredana bara loredana bara Buna ziua as vrea sa ii gasesc pe tatăl meu nu la.m mai vazut de când eram mica si as vrea sa il caut dar nu stiu cum deoarece nu stiu nimic despre el (vezi toată discuția)
Transcriere certificat nastere BOSKY BOSKY Buna ziua, de unde se pot solicita informatii despre transcrierea certificatului de nastere al unei persoane nascuta in URSS 1932 (vezi toată discuția)