avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj intre soti la judecatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj intre soti la judecatorie

Înaunte de casatorie eram propietar de locuinta . Dupa casatorie am scimbat locuinta prin vanzarea acestia , plus o mica diferenta de bani si am dobantit o alta locuinta , sotia devenind copropietar .Vreau sa divortez , in cazul procesului de partajare a bunirilor in speta locuinta proprietate personala a ambilor soti , avocatul meu poate invoca termenul de subrogare sau subrogatie , avand in vedere ca actuala locuinta a fost dobandita majoritar prin vanzarea locuintei mele propietate personala inainte de casatorie .Multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
MIHALCEA Enciu Vasile, utilizator
Cel mai recent răspuns: MIHALCEA Enciu Vasile , utilizator 16:50, 29 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aduceți dovezi, o sa se împartă proporțional cu contribuția, altfel se prezuma ca aparține 1/2 fiecăruia.
Cu respect. Multumesc . Sa aveti o zi buna in continuare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj intre soti la judecatorie MIHALCEA  Enciu Vasile MIHALCEA Enciu Vasile Buna ziua . Ma numesc Mihalcea Vasile si sunt din Braila . Va rog daca se poate sa-mi raspundeti la cateva întrebari . Sunt casatorit de 19 ani . La data ... (vezi toată discuția)
Efectele juridice ale partajului ContSters4579 ContSters4579 Art. 680 Efectele juridice ale partajului (1) Fiecare coproprietar devine proprietarul exclusiv al bunurilor sau, după caz, al sumelor de bani ce i-au ... (vezi toată discuția)
Drepturi asupra bunurilor obtinute din vanzarea terenului meu elenaref elenaref inainte de casatorie,am detinut un teren(donatia mi-a fost facuta personal),in timpul casatoriei,am vandut acest teren , am contruit o vila si am achizitionat ... (vezi toată discuția)