avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce ma fac? este grav?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce ma fac? este grav?

buna seara stie cineva ce pot patii? sant taximetrist si acum 2 zile o clienta permanenta ma rugat sa fac un comision sa fac cumparaturi apoi sa ma antalnesc cu cineva pe care sal duc la penitenciar la giurgiu sa puna pachetul an timp ce faceam cumparaturi am primit un telefon din penitenciar si persoana ma roaga sa merg sa iau de la o persoana pe strada un pui pentru un coleg. am mers am luat puiul am luat persoana si la penitenciar cand lau verificat au gasit an acel pui o bila 5gr am anteles au venit la mine eu asteptand an masina cei de la antidrog ma-u legitimat si miau spus ca ziua urmatoare ne asteapta la politie.la politie ma-u pus sa le povestesc totul fara sa dau declaratie scrisa apoi mia-u spus sa pastrez bonul de la cumparaturi si ma suna ei cand e nevoie
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:11, 3 Octombrie 2009
Eu cred ca in afara de sinceritate e bine sa aveti si avocat.
Sa nu va propuna arestarea preventiva.
@davidfmilk
luminati-ne .
In mesajul postat la 01.10.23;30 mentionati o clienta permanenta ma rugat
,dupa care la 02.10 00;22 mentionez ca nu ii cunosc
,atunci cum au facut rost de telefonul dvs ca sa va sune din penitenciar ?
Trebuiau sa aibe oarece incredere in cineva care sa le intermedieze,sa le faciliteze legatura cu substante, care fac obiectul interesului flacailor de la droguri
de la clienta aveau nr de tel eu nu am pe nimeni acolo si pacchetul la dus persoana care am luato din drum
Vedeti ca nu e deloc bine.
Ati facilitat tranzactia.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Eu cred ca in afara de sinceritate e bine sa aveti si avocat.
Sa nu va propuna arestarea preventiva.


Klasse!=D>=D>=D>

Alte discuții în legătură

Puscarie/amenda/nimic? gedac gedac Acum vreo 2-3 luni am fost chemat de niste prieteni intr-un club din Bucuresti, am zis sa ma duc si fix inainte de a ajunge cu 5 minute m-au sunat prietenii ... (vezi toată discuția)
Proces penal dupa 5 ani frostyrca frostyrca De ce dureaza atat inceperea unui proces pentru trafic de droguri , pe scurt acum 5 ani am fost arestat si am dat declaratii la parchet din cauza unui prieten ... (vezi toată discuția)
Dosar penal din cauza unui porumbel??? Dingo25 Dingo25 Zilele trecute am fost chemat sa dau declaratie in legatura cu un porumbel care a fost prins ca transporta un pliculet cu marihuana la penitenciar. Eu am ... (vezi toată discuția)