Buna seara! as dori sa stiu unde pot gasi sa cumpar o firma,fara datorii sau alte probleme,din Bucuresti sau Constanta,avand ca profil vanzare cu amanuntul a produselor alimentare,cosmetice,etc. Exista vreo denumire la care pot apela pe internet ,ptr a-mi fi prezentate firmele de vanzare? Va multumesc anticipat si astept raspuns.
As face acest lucru cu mai multa usurinta,dar imi puteti spune daca as avea vreo interdictie de a participa la o licitatie,avand in vedere ca firma este noua? Mentionez faptul ca in caietul de sarcini de la licitatie,nu este mentionat faptul ca firma trebuie sa aibe o anumita vechime,experienta in domeniu sau recomandari.Se cere in schimb balanta si daca noi abia am infiintat-o,nu am ce balanta sa depun. Credeti ca as putea participa la licitatie in luna infiintarii firmei. Multumesc .
Daca va cer balanta, s-ar putea sa fie nevoie ca firma sa aiba activitate de ceva vreme. Intrebatii pe cei care organizeaza licitatia, aflati de la ei conditiile, iar daca e musai nevoie sa aveti o firma mai veche, intrebatii si daca ati fost numit de curand asociat, daca va impiedica acest lucru. Daca e ok, atunci aveti nevoie de o firma cu rulaje, ceea ce presupune sa cumparati o firma infiintata de cel putin un an de zile, care sa aiba si bilantul depus. Aici intervine insa marea problema. Sunt rare situatiile in care o firma buna, cu rulaje sa nu aiba si datorii. Incercati totusi sa gasiti una, dar printre cunostinte si numai dupa ce o verificati. Solicitati un certificat fiscal de la Administratia Financiara si acolo veti vedea exact cum sta firma.
Mult succes.
Licitatie
iulia13
Va rog indrumati-ma ce acte trebuie sa am ca sa particip la licitatii! Mentionaz ca sunt o societate mica de cnstructii srl cu 6 angajati. Va multumesc. Iulia ... (vezi toată discuția)