avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura pentru depunere acte divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura pentru depunere acte divort

Buna seara. Doresc sa fac o procura la ambasada Romaniei in alta tara, pentru a imputernici o persoana in a depune actele de divort,alaturi de sotia.
Am o singura nedumerire, ce tip de procura trebuie sa aleg.
Am urmatoarele variante:
- procura generala
- alt model de procura
- procura judiciara
- procura obtinere acte extrajudiciare
Nu vad o alta varianta care sa aiba vreo legatura cu subiectul respectiv.
Multumesc frumos pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:25, 29 August 2017
Buna seara,
Este o procura speciala pentru depunere cerere si reprezentare in instanta pentru actiuni de divort si in care sunt trecute si principalele dorinte de la acel divort (desfacere casatorie din a cui vina, nume dupa divort, copii, etc)!
Juristii ambasadei stiu cum sa o compuna!
In situatia in care acestia nu au cunostinte va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat din tara care sa va trimita un model!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare divort, partener plecat in alta tara Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Cum trebuie sa procedeze sotia in cazul in care, doreste sa solicite divort sotului, pe cale amiabila, aceasta aflandu-se cu contract de munca in ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii minori, partenerul nu e de acord AJulien AJulien Locuiesc in strainatate de 7 ani, am 2 copii minori (13, respectiv 9 ani), nu mai am nici o relatie cu sotia, traim total separat din toate punctele de vedere ... (vezi toată discuția)