avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare RADET 2017
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare RADET 2017

Bună ziua,

Știu ca s-a discutat și rasdiscutat problema debransarilor de la sistemul de încălzire centralizata în condominii în care mai exista și alți debranșați, dar întrebarea mea este de ce trebuie sa primesc aprobare de la RADET atât timp cât nu am contract de furnizare a energiei termice cu ei. Țevile atât cele pe verticala cat și cele pe orizontala nu le aparțin, etc...
De ce nu este suficient acordul asociației de proprietari ? Mai ales dacă instalația este dimensionata pentru un nr de apartamente și din cate știu eu dacă elimini (nu adaugi) instalația funcționează la fel (eventual are o presiune mai mare.
Am încercat calea legala dar nu reușesc de 1 an de zile sa o duc la bun sfârșit, ultima data am încheiat un contract cu o firma care mi-a spus, după ce mi-a luat jumătate din bani pentru execuție ca nu ma poate ajuta cu debranșarea pentru ca cei de la RADET pun bete în roate.
Cel mai recent răspuns: ioanamara , utilizator 17:38, 9 Octombrie 2017
Intradevar, am eliminat numai instalatia pe orizontala. Nu am nimic impotriva sa platesc "partea comuna", tevile care trec pe la mine. Dar avand in vedere ca nu beneficiez de niste servicii bune din partea lor, mi se pare normal sa pot alege daca le vreau sau nu. Nu vreau sa platesc apa rece la pret de calda si caloriferele pe jumatate calde.
Multumesc pentru raspuns. Ce presupune asta? Sa vorbesc cu un executor judecatoresc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)
Debransare radet constanta - posibilitate NegoitaMircea NegoitaMircea Daca anterior , in acelasi imobil au existat debransari si bransari legale ale unui apartament, cum este considerat conform legii? \\"deconectare ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)