avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc sa aduc din Israel o persoana sa lucreze in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc sa aduc din Israel o persoana sa lucreze in firma noastra din Romania.Persona va ramane angajata in Israel.Ce trebuie sa fac?

Persona pe care doresc sa o aduc in firma din Romania va ramane 3 ani.De asemenea va fi platita de firma din Israel.Ce pasi trebuie sa urmez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:56, 30 August 2017
Cum o veti aduce, prin detasare sau prin incheierea unui c.i.m.?
Persoana va ramne angajata a firmei din Israel cu contract de munca.Prin detasare sau delegat.Nu stiu unde sa o incadrez
Cel mai bine prin detasare..

Vedeti si acest kink [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Aici am o problema.Ma trimit la Ministerul educatiei pentru atestat de echivalare a studiilor????!!!O porcarie.Ori persoana pe care doresc sa o aduc nu are studii superioare, desi este excelenta d.p.d.v profesional!
La CNRED se ajunge numai daca are diploma de studii de echivalat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma bacalaureat hagi_ilona hagi_ilona Buna ziua. As fi recunoscatoare daca mi-ar raspunde cineva la urmatoarea intrebare: Studiile preuniversitare le-am facut in R. Moldova, am urmat apoi cursurile ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat alidiana alidiana Salut tuturor! Urmez cursurile serale in cadrul unui liceu privat, de contabilitate, din Roma, iar anul acesta dau (in sfàrsit), ultimul examen, ... (vezi toată discuția)
Facultate facuta in strainatate ContSters201418 ContSters201418 Sunt recunoscute in Romania studiile facute in Spania in cadrul unei universitati?Daca DA care sunt conditiile de convalidare sau de recunoastere?Va multumesc. (vezi toată discuția)