avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, consecințe întrerupere CIM pentru două ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, consecințe întrerupere CIM pentru două săptămâni

As vrea sa stiu daca este considerata intrerupere in munca pentru vechime si asigurari de sanatate, etc, intreruperea CIM pentru 2 sapatamani. Si daca da, ce pot face ca sa evit o astfel de situatie? Imi pot plati singura contributiile? Unde, in localitatea de domiciliu?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2017
valeriamitroi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:54, 30 August 2017
Ce inseamna intrerupere , CFP, pauza intre doua contracte etc.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata Ramonapintilie Ramonapintilie Buna ziua! Fiindu mi acceptat concediu fara plata ma intereseza dak la revenirea pe post pot beneficia in anul 2011/2012 de concediu de maternitate cu toate ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata butterfly_1976 butterfly_1976 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti care sunt inconvenientele pt angajat ale concediului fara plata (cu exceptia lipsei salariului). Ma refer la pierderea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daniel112211 daniel112211 -as dori sa ma interesezi ca si salariat cu carte de munca inrt-o luna de cate zile libere fara plata am dreptul fara a mi se afecta (intrerupere,continuitate ... (vezi toată discuția)