avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce se intampla daca fug de acasă??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce se intampla daca fug de acasă??

Bună ziua. Ma numesc Ana și am 17 ani jumate. Eu locuiesc în chirie cu mama mea, sora mea, și tatăl meu vitreg. De la bun început s-a purtat foarte urat cu mine și sora mea. Ne-a ținut în casa, ne controlează telefoanele, prietenii, unele mergem, cu cine, la ce ora plecam, la ce ora ne întoarcem. Eu nu am creat niciodată probleme și învăț foarte bine, fac și curat în casa și mâncare cat ei sunt la munca. Răsplată mea, fiind nimic, nici măcar putina liberate. El a avut doua tentative asupra mea. Doua tentative de viol(+ încă o tentativa asupra surorii mele care are 13 ani) despre care mama mea știe și nu a făcut nimic în acest sens. Nu a vrut sa îl dea afara din casa pentru ca e recăsătorit a 3 a oara, nu s-ar descurca din punct de vedere financiar și mereu ne-a dat pe mine și sora mea la o parte pentru el. Prezenta lui în casa ma inhibă foarte tare mereu ma privește urat, îmi vorbește urat, și îmi e teama. Eu am un iubit are 18 ani, muncește și locuiește cu părinții lor, au o situație materiala foarte bună, și i-am propus sa ma mut la el, a fost de acord de asemenea și părinții lui. Nu vreau sa îmi anunț părinții ca am plecat decât după ce o fac, pentru ca sunt sigura ca m-ar sechestra. Ce ar putea sa se întâmple din punct de vedere juridic? Vreau răspunsuri strict pe aceasta tema, nu vreau consiliere psihologica. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:17, 1 Septembrie 2017
Ce să cauți la NOTAR`? La Protecția Copilului trebuie să mergi și la Poliție, nu la Notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
Probleme in familie la 16 ani utilizator_nou94 utilizator_nou94 Buna ziua, de curand am vorbit cu o persoana, o fata care are 16 ani.Aceasta are probleme in familie, gen parintii o cearta, o bat din orice motiv, uneori ... (vezi toată discuția)
Situatie a unei fete minore Raoul_mw Raoul_mw Am si eu unele nelamuriri si poate imi veti da mai multe detalii cei care aveti ceva cunostinte de legislatie. Uitati care e treaba: Prietena mea are ... (vezi toată discuția)