avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

Buna ziua,
Am o angajata care este in concediu crestere copil pana pe data de 25.09.2017 ( copilul face 2 ani pe 25.10.2017) si este insarcinata din nou.
Va naste dupa data de 01.10.2017.
Ce acte trebuie sa prezinte la angajator: cerere reluare activitate cu 25.09.2017 si concediu medical cod 08 tot cu 25.09.2017?
Care va fi baza de calcul pentru concediul medical?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
ELENA2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 31 August 2017
Va depune la angajator : cerere reluare activitate cu 25.09.2017 si va anunta ca este in concediu prenatal tot cu 25.09.2017.

Baza de calcul a concediului de maternitate : indemnizatia pentru cresterea copilului pe care a primit-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Intalnesc urmatoarea situatie, o angajata este in concediu crestere copil, 2 ani se implinesc in 15 iulie 2014. saptamana acesta m-a anuntat ... (vezi toată discuția)
Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. ancamaria88 ancamaria88 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire: Momentan sunt in concediu crestere copil,primul copil pana in 26 ianuarie 2014, as vrea sa mai fac ... (vezi toată discuția)