avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am furat din Carrefour Ploiești
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am furat din Carrefour Ploiești

Buna ziua!Acum cateva zile am furat din carrfour ploiesti o pereche de ochelari pe care ii tine am pe cap,dupa ce am platit ce cumparasem la un metru vine un paznic si imi spune sa il urmez. L am urmat m a bagat intr o camera in care erau 2 politisti si 3 tipi care furasera si iei.Mi a cerut buletinul a completat paznicul o foaie A4 care era trasa la xerox ,m a intrebat cum ii chiama pe parintii si la final mi a zis sa scriu ca nu am fost agresat fizic sau verbal, dupa care am fost cu el si am platit 75 lei pentru ochelari care nu erau mai mult de 15-20 lei.As vrea sa stiu daca imi afecteaza cazierul, daca poate sa imi faca cazier fara sa ma instiinteze si ce urmari poate avea.Va rog mult sa imi raspundeti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ati precizat concret ce reprezinta inscrisul completat de organul de paza
Daca a fost achitat c/v produs sustras,se apreciaza ca nu exista prejudiciu
Aveti documentul de plata bun sustras?
Mi a dat chitanta dar am pierdut o.Ms mult de raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca au fost si politistii de fata, acestia erau obligati sa se sesizeze din oficiu sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, ar fi trebuit ei sa intocmeasca un PV de constatare a infractiunii flagrante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neglijenta in serviciu-legislatie succesiva in timp pt calculul prejudiciului marian14 marian14 buna, Problema mea e putin mai controversata, am fost angajat la primarie ca muncitor calificat cu gestiune si atributii de paznic de pasuni.Gestiunea ... (vezi toată discuția)
Furt ochelari soare din supermarket tzuppy tzuppy Am luat printre alte cumparaturi dintr-un selgros doua perechi de ochelari de soare in valoare de 75 ron pe care nu i-am platit(adica i-am sustras).La iesire, ... (vezi toată discuția)
Problemă cu paznicul de la un magazin alex68 alex68 Vă adresez rugămintea să mă sfătuiţi cum şi la cine pot depune o sesizare împotriva paznicului de la un magazin de modă aflat în incinta unui mall. ... (vezi toată discuția)