avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Marca inregistrata
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Marca inregistrata

Daca cineva termina cursurile orgnizate de "societatea romana de terapie x" iar "x" este marca inregistrata la ohim, acesta poate mentiona in reclamele pe care si le face ca este "terapeut terapia x" sau trebuie sa plateasca o taxa catre detinatorul marcii inregistrate? Ce se intampla daca absolventul a terminat cursurile inainte ca "terapia x" sa fie inregistrata la ohim? Poate sa isi afiseze in reclama "terapeut x"?
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
onix2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: onix2000 , utilizator 17:56, 2 Septembrie 2017
Daca e marca inregistrata, poate fi folosita doar cu permisiunea celor care o detin. Nu cunoastem ce contracte ati avut cu ei.
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
tgeorgescu, utilizator
Niciun contract. Doar am facut un curs Cursul organizat de societatea X a fost anterior intrarii romaniei in ue. Dupa intrarea in ue cineva dintro tara ue a inregistrat marca. In acest context este ilegal sa specific ca am terminat cursurile de terapie X si am obtinut gradul de terapeut X? ... X fiind marca inregistrata ....
Specificat pe ce? Pe CV ar fi OK, dar nu pe firma de la intrare.
Pe cv, pe website
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un drept de proprietate intelectualã poate fi deþinut de cãtre 2 sau mai multe entitãþi? Adrian1483 Adrian1483 Doua entitati - societati comerciale, sau o societate si o persoana fizica, sau alte tipuri de entitati cu personalitate juridica - pot detine ambele acelasi ... (vezi toată discuția)
Drepturi ebook rl_lucian rl_lucian Buna ziua, Cu eforturi considerabile am reusit sa elaborez un ebook pe care as dori sa il comercializez prin intermediul internetului. Nu doresc ... (vezi toată discuția)
Anulare marca (identica), clase diferite luciannitu luciannitu Buna seara, Detin o marca nationala, la clasele 12,35 ( marca verbala) si 39 NISA ( marca combinata). Firma are ca obiect de activitate transporturi, adica ... (vezi toată discuția)