avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

daca am lucrat cu 2 ore timp de 3 ani si 3 luni pot beneficia de somaj.din data de 20.04.2014 cu incheiere in data de 28.08.2017.
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 17:20, 31 August 2017
Nu beneficiati de somaj.
SECTIUNEA 3: Indemnizatia de somaj,Art. 34
(12) Pentru persoanele incadrate cu contract individual de munca cu timp partial, stagiul de cotizare prevazut la alin. (1) lit. a) se stabileste proportional cu timpul efectiv lucrat, prin cumularea stagiilor realizate in baza contractelor individuale de munca cu timp partial.
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
Samoila Georgeta P.F.A., Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj rak0770 rak0770 Buna ziua! Ultimii 2 ani am lucrat la o societate cu timp partial de 2 ore. Pot beneficia de somaj? Exista in lege vreun articol (care?) care spune ca nu am ... (vezi toată discuția)
Somaj la timp partial de lucru? carmena_iasi carmena_iasi Buna seara. Stiti cumva daca un angajat care a lucrat cu timp partial (4 ore) poate beneficia de indemnizatie de somaj? Multumesc (vezi toată discuția)
Somaj la cim cu timp partial livia.mazare livia.mazare beneficiaza de ajutorul de somaj o persoana care a lucrat la o firma cu 4 ore 12 luni in ultimile 24? cum se calculeaza indemnizatia de somaj? (vezi toată discuția)