avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dubla cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dubla cetatenie

Buna seara! Fiica mea are cetatenie dubla, romano-italiana. Noi intotdeauna am calatorit cu un pasaport sau buletin italian. In Italia, poti calatori singur de la 14 ani. Fiica mea are 15 ani. Doresc sa stiu daca poate sa calatoreasca singura; cu avionul din Romania in Italia; in orasul unde traim. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ramonaaaa , utilizator 00:18, 1 Septembrie 2017
tgeorgescu a scris:

[ link extern ]

Deci, trebuie sa fie insotita de cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru iesirea din tara a unui parinte cu un minor ... mariabubu mariabubu Acte necesare pentru iesirea din tara a unui parinte cu un minor (celalalt parinte nu poate parasi tara) (vezi toată discuția)
Romanca minora in italia. calatorie in strainatate fara parinti Birtom Andreea Birtom Andreea Am 17 ani si locuiesc cu parinti mei in Italia, as vrea sa fac o vacanta in un oras din Europa cu prieteni mei. Pot calatorii singura doar cu pasaportul? ... (vezi toată discuția)
Cum se poate trimite un copil de 11 ani pe avion singur din romania in italia? StefaniaEmerson StefaniaEmerson A intervenit ceva si nu mai pot pleca cu copilul meu de 11 ani din Romania in Italia, cu avionul, trebuie sa il trimit singur. Copilul are dubla cetatenie, ... (vezi toată discuția)