avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Romanca minora in Italia. Calatorie in strainatate ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Romanca minora in Italia. Calatorie in strainatate fara parinti

Am 17 ani si locuiesc cu parinti mei in Italia, as vrea sa fac o vacanta in un oras din Europa cu prieteni mei. Pot calatorii singura doar cu pasaportul? Probabil va fii nevoie sa calatoresc cu avionul.
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:15, 25 Ianuarie 2018
Interesati-va la politia de frontiera italiana daca este dorba despre tari din Spațiul Schengen.
Buna seara!

Puteti calatori cu avionul, avand acordul parintilor Dvs. pentru aceasta calatorie.
Banuiesc ca aveti cetatenie romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie minor neinsotit cu avionul in strainatate xcineva xcineva Buna ziua tuturor. Sunt divortata si am un copil minor de aproape 15 ani ce mi-a fost incredintat in exclusivitate prin hotararea de divort. As vrea sa il ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie Ramonaaaa Ramonaaaa Buna seara! Fiica mea are cetatenie dubla, romano-italiana. Noi intotdeauna am calatorit cu un pasaport sau buletin italian. In Italia, poti calatori singur ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in germania, am buletinul expirat ... Hreniuc Maria Hreniuc Maria Buna ziua am o intrebare locuiesc in Germania am buletinul expirat de aproape o luna si strebuie sa revin in tara sa il reinoiesc pot calatori cu avionul pana ... (vezi toată discuția)