avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Autoturism vandut fara acte
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Autoturism vandut fara acte

Buna ziua!
Lucrez la Serviciul Taxe si Impozite, si la un rol fiscal este inregistrat un autorturism marca ARO care a fost vandut fara acte de debitor care ulterior a decedat. A ramas ca "mostenitor" fiul sau, dar fara a se dezbate succesiunea. A decedat si acesta, iar acum la acest rol fiscal a ramas inregistrat acest autoturism care a generat debite foarte mari. Cum se poate scoate din evidenta de la rol acest autoturism avand in vedere faptul ca acesta nu mai exista si act de vanzare-cumparare nu exista? Precizez ca este in viata doar sotia fiului debitorului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Septembrie 2017
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:02, 1 Septembrie 2017
Sotia fiului debitorului poate sa incheie declaratie notariala pe proprie raspundere ca vehiculul nu mai este detinut in fapt si in drept ca urmare a tranzactionarii acestuia
In baza declaratiei notariale ,sotia fiului debitorului are dreptul sa solicite radierea pe proprie raspundere vehicul
Atoritatea fiscala poate dispune radierea auto in baza celor 2 documente si dupa achitarea debitului in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism cristina crauciuc cristina crauciuc Buna ziua.in 1994 am avut un autoturims pe care l am vandut fara contract de vanzare cumparare si fara a radia masina.acum in 2017 apar la primaria de ... (vezi toată discuția)
Am avut o masina aro, am vandut-o în 2014 dar nu am radiat-o ... Vasile Cojoc Vasile Cojoc Am avut o masina aro am vanduto an 2014 dar nu am radiato a ramas pe nummele meu nu mai am nimic nici un act de mana nimic acu mia venit de la taxe si ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism prin sentinta judecatoreasca puni puni Buna ziua. Un contribuabil a vandut un autoturism aro in anul 2008 intocmind la vanzare o factura intre parti. Cumparatorul insa a refuzat sa inmatriculeze ... (vezi toată discuția)