avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere autoturism

Buna ziua.in 1994 am avut un autoturims pe care l am vandut fara contract de vanzare cumparare si fara a radia masina.acum in 2017 apar la primaria de domiciliu cu o datorie de 5400 lei impozit pe autoturism si 5800 lei majorari.cum ar trebui sa procedez pt a o scoate de la impozit in conditiile in care nu mai am nici un act al.masinii si nici nu mai stiu daca mai exista de fapt.va rog ajutati ma pt ca cei de la taxe si.impozite vor sa ma execute pt suma datorata.multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:16, 23 Noiembrie 2017
Vă rugam să adresați întrebarile dumneavoastră
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
,
Pentru solutionare radiere vehicul din evidenta fiscala incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil urmare tranzactionarii acestuia
In baza declaratiei notariale solicitati la autoritatea fiscala radierea auto pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala va dispune radierea vehiculului dupa achitarea integrala a debitului in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto claudia030175 claudia030175 Se poate radia si scade din evidenta fiscala un autoturism printr-o declaratie notariala ca nu il mai detin ? E valabil si daca apartine SRL? Cat costa o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dupa vanzare ioan88 ioan88 Buna ziua! Am si eu problema pe care nu reusesc sa o duc la capat. In urma cu un an de zile am vandut un autoturism prin incheierea unui contract de ... (vezi toată discuția)