avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire

Am inaintat un dosar in pretentii,la acel moment fiul meu era proprietarul dar nu locuia efectiv in ap. Am castigat procesul am executat parata ,si acum cere parata cere revizuirea dosarului Cum pot sa ma apar?Ce sanse am in aceasta speta?
~ Conținut șters la cerere ~
Revizuirea poate fi admisa daca se face in baza unui motiv din cele prevazute in art 509 NCPC. Daca parata cere revizuirea invocand alte motive va puteti apara invocand nerespectarea prevederilor cod pr civila.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Septembrie 2017
ContSters429609, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putere de lucru judecat caradis caradis Buna ziua. Pot depune cerere de Recurs in interesul legii daca abia dupa un an si jumatatate am observat ca doua decizii ale aceleasi instante sunt contrare ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta ContSters336142 ContSters336142 Am avut un proces privind un litigiu de munca pe care l-am pierdut. In apel, mi s-a respins cererea ca fiind tardiva (inaintata in 30 zile , asa cum era ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire, intampinare si cerere reconventionala Username33 Username33 Buna ziua! Se da urmatoarea speta pentru care solicit lamuriri eventual sfaturi : Obiect: partaj succesoral Parti participante: - A - reclamanta - B, C, ... (vezi toată discuția)