avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere de demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere de demisie

Buna ziua,

Ma confrunt cu o problema de la fostul angajator. Mi-am depus cererea de incetare a activitatii fara preaviz cu acordul partilor in data de 24.08.2017. Pe data de 31.08.2017, am fost contactat telefonic de catre fostul angajator ca a uitat sa inregistreze incetarea activitatii/demie in revisal si ca ma roaga sa imi fac o cerere de concediu si o alta cerere de demisie sau cerere de incetare a activitatii. Problema este ca eu am semnat un alt contract de munca cu un alt angajator pe data de 28.08.2017 si chiar nu stiu ce sa fac...ei suna si ma preseaza cu mesaje pe telefon. Ce as putea face in aceasta situatie? Mentionez ca am si o copie dupa cererea de incetare/demisie semnata de catre ambele parti.
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
Cristian2090, utilizator
Cel mai recent răspuns: Doru Valean , Consilier juridic 19:43, 1 Septembrie 2017
Nu va afecteaza cu nimic, daca faceti cum doreste fostul angajator ...
E vorba despre două lucruri complet diferite. Încetarea cu acordul părților e una, demisia e alta. Trebuie să ne spuneți cum doriți să înceteze contractul. În cazul în care doriți încetarea cu acordul părților, faceți cum spune angajatorul. Dacă ați depus demisia, e suficient să aveți număr de înregistrare pe ea și să respectați preavizul de 20 de zile, dacă angajatorul nu renunță la acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de lichidare 1amalia 1amalia Ultima zi de munca a fost in data de 03.04.2012. Cererea de lichidare am depus-o dupa 10 zile , dar cu data de 04.04.2012. De ce mi se solicita o alta cerere ... (vezi toată discuția)
Revocare unilaterala decizie incetare cim lorella lorella Buna ziua Am urmatoarea situatie: angajatul a depus cerere de incetare a CIM cu acordul partilor, care a fost aprobata de director, si s-a intocmit si decizia ... (vezi toată discuția)
Suspendare concediu crestere copil Cleuta11 Cleuta11 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu informatii privind urmatoarea situatie. Momentan sunt in concediu crestere copil, dar de la data de 1 august vreau sa ma ... (vezi toată discuția)