avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Model procura pentru iesire din tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Model procura pentru iesire din tara

Buna seara! Poate cineva sa imi dea un model de procura pentru iesirea din tara a unui minor singur (neinsotit)? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 23:40, 1 Septembrie 2017
Procura se face la notar.
Minorul nu poate calatori neinsotit, pe procura trebuie trecut un adult care il insoteste, vorbiti la firma de transport sau compania aeriana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie minor in strainatate ruxandralider ruxandralider Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema : fostul meu sot locuieste in Anglia (Londra),din cate stiu cu un fel de \"viza de flotant \" si isi doreste ... (vezi toată discuția)
Procura emisã de pãrinþi în spania pentru plecarea minorului din românia trebuie tradusã? Sasori94 Sasori94 buna ziua.... am si eu nevoie de un pic de ajutor.Parinti mei sunt in Spania si vor ca in aceasta vacanta sa-i vizitez dar nu pot sa ma duc singur deoarece am ... (vezi toată discuția)
Minor roman fara declaratie din italia in anglia Emiliaaa Emiliaaa Buna seara. Am 17 ani si traiesc in Italia. Ma intrebam daca pentru a calatorii din Italia spre Anglia este nevoie de declaratia parintilor (fiind cetatean ... (vezi toată discuția)