avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA

Bună ziua. Adresez și eu următoarea întrebare. Soțul meu este de meserie polițist. De curând și -a deschis un PFA, cu domeniu de activitate "comerț cu autoturisme și piese auto". De curând, un șef de la el de la serviciu i-a spus ca funcția pe care o are (polițist) nu îi permite sa aibă sa dețină un PFA cu comerț. Din ce am citit eu, sunt doua legi care se bat cap în cap. Una zice ca are voie, alta ca nu. Acum întrebarea mea este: Are voie ca polițist fiind, sa dețină un PFA cu domeniu de comerț autoturisme și piese auto? Mulțumesc și aștept un răspuns de la dvs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 2 Septembrie 2017
Daca o lege zice da si cealalta, nu, eu zic sa mergeti pe cea care zice nu si sa alegeti: ori politist, ori PFA.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Septembrie 2017
Iulian MANEA, Contabil
Vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiecte pfa impozitare sistem real Alexandru8899 Alexandru8899 1. PFA este impozitat si altfel decat prin cota de 16% pe venitul realizat? Este considerat si un impozit pe dividende in cazul PFA-ului? 2. Pentru cate ... (vezi toată discuția)
Pfa, asociatie familiala sau? laviscoala laviscoala Buna ziua, va rog sa mi dati un sfat, sotul meu dezmembreaza cateva masini (5-6 pe an) in curtea tatalui meu, ii este frica de eventuale reclamatii, de aceea ... (vezi toată discuția)
Politisti rutieri prostulsatului prostulsatului In luna decembrie 2010,in timp ce ma aflam in autoturismul meu dispus in parcarea de pe una dintre strazile localitatii in care domiciliez, un barbat a venit ... (vezi toată discuția)