avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Actiune majorare pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Actiune majorare pensie de intretinere

Buna ziua,
Spuneti-mi, va rog, daca pot introduce o noua actiune de majorare a pensiei de intretinere, avand in vedere ca luna trecuta am obtinut hotararea prin care
se continua plata pensiei de intretinere (dupa varsta de 18 ani), stabilindu-se si o alta valoare, insa prin noua lege a salarizarii persoanei desemnate cu plata intretinerii i-au crescut considerabil veniturile.
Conform art. 531 C.civ., as putea introduce o noua actiune?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: 28lacra , utilizator 18:48, 2 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere majorare pensie de intretinere in favoarea majorului aflat in continuarea studiilor EduardL EduardL Buna ziua stimati domni , am o intrebare , anume cum formulez o astfel de cerere pe care sa o adresez Domnului Judecator pentru a accepta majorarea maririi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiv evrika38 evrika38 Am un fiu de 21 de ani.Pana la 18 ani tatal lui a platit o pensie de intretinere insa la un moment dat acesta a introdus actiune pentru diminuarea cuantumului ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara ancutub ancutub Buna ziua. Cie m+ar uea informa intr+o anumita problema. Sunt divortata din anul 2009, pensia alimentara la copil de 3 ani fiind stabilita atunci la 120 lei+ ... (vezi toată discuția)