avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Bună ziua, sunt în concediu crestere copil,în mai 2018 ar trebui sa mă întorc la serviciu dar nu as mai dori, sunt obligata sa ma intorc? Dacă nu ma intorc se poate întâmpla ceva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: simonafab , utilizator 09:55, 3 Septembrie 2017
Nu sunteti obligata ca la terminarea CCC sa reveniti in activitate.

In acest sens, depuneti la angajator solicitare de incetare a suspendarii c.i.m. si, totodata, de incetare a c.i.m.
Mulțumesc pentru răspuns
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
simonafab, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terminare concediu crestere copil Albescuioana Albescuioana Buna seara!sunt o mamica care tocmai termina concediu crestere copil(am nascut pe 20 mai 2012 si trebuie sa reiau activitatea pe 20 aprilie.eu nu am instiintat ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic mona_lisa mona_lisa Buna ziua! Lucrez la o societate de asigurari in prezent fiind in concediu de crestere a copilului pana la sfarsitul acesteti luni. Daca doresc sa nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Probleme demisie marianams70 marianams70 sunt in concediu de cresterea copilului pana in iulie si miam depus la firma acum o saptamana demisia scrisa de mana ca dupa terminarea concediului nu ma mai ... (vezi toată discuția)