avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare donatie

Buna ziua,
A fost facuta o donatie catre o nepoata cu specificatia ca sotia persoanei care a donat sa poata locui la acea locatie cat traieste.
Acum persoana care a donat nu mai traieste. Sotia (care a ramas cu dreptul de a locui in apartament) poate sa anuleze donatia ?
Multumesc.
Nu poate anula donatia pentru ca nu a facut ea donatia.
Buna ziua,
NU, nu are nicio calitate cu exceptia dreptului de abitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor si mostenitor adi33 adi33 Buna ziua, As avea si eu doua intrebari. Dupa moartea fratelui meu (acum 2 ani) si a mamei mele (acum 1 an) au ramas in casa tatal meu, sotia fratelui si ... (vezi toată discuția)
Donatie sau vanzare-cumparare? mraicu2004 mraicu2004 Va supun atentiei urmatoarea problema a unei rude apropiate: In urma decesului sotului, a ramas un apartament(dobandit de ambii soti in timpul casatoriei). ... (vezi toată discuția)
Cum se poate dezmoșteni copilul din prima căsătorie? rezolvă o convenție matrimonială această problemă? dodorel62 dodorel62 Buna seara . Am un coleg care are urmatoarea problema Este casatorit legitim cu o doamna , iar inainte de aceasta a fost casatorit si in urma partajului a ... (vezi toată discuția)