Dacă furi dintr-un supermarket si esti prins. Magazinul te pune sa plătești produsele furate si nu le plătești atunci magazinul te poate da in judecată?
Au chemat poliția si am primit o amendă pentru identificare falsă. În prezența polițiștilor domnul de la paza mia spus că trebuie să plătesc produsul furat in 24 de ore daca nu il achit magazinul ma poate da in judecată. Este adevarat ca pot ajunge in instanta pentru neplata produselor , care bineinteles au fost returnate .
Cel mai bine ar fi sa intelegeti ca va aflati intr-o situatie delicata si va recomand sa achitati contravaloarea produselor si sa incercati o intelegere amiabila cu proprietarii magazinului.
Am sezatia ca dvs nu intelegeti exact in ce situatie va aflati. Daca a fost si politia sesizata, vi s-a intocmit dosar penal si urmeaza sa fiti cercetata pentru savarsirea infractiunii de furt. Riscati trimiterea in judecata si condamnarea.
Depuneti diligente in vederea impacarii cu persoana vatamata.
Plangere penala
miha14
sora mea are o plangere penala pt. furt, eu nu as numi-o asa dar asa a fost inregistrata la politie.
La un supermarket, nu spun nume sa nu fac reclama ... (vezi toată discuția)