avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... asistenta juridica gratis redactare plangere CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

asistenta juridica gratis redactare plangere CEDO

Buna ziua ,am hotarare judecatoreasca definitiva (apel) in care am pierdut procesul pe care l-am declansat prin plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de contraventie . Intrucat sunt nemultumit de solutie si vreau sa fac contestatie la CEDO si nu am bani de onorariu avocat ,ati putea sa-mi recomandati (sau cunoasteti ) un avocat sau asociatie (alta decat Apador-ch la care prima data disponibila va fi in octombrie ) care ar putea sa ma ajute gratis ,eventual sa ii donez eventualele daune morale pe care le-as putea obtine (amenda n-a fost mare ,500 lei ,dar nedreptatea procesuala odioasa ! ) .Va multumesc pentru raspunsurile dvs. concise si rapide !
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 13:16, 5 Septembrie 2017
Este problema dvs, intrucat nu sunteti in masura sa decideti cine sau nu sa posteze ... si inainte de a mai posta anumite fraze, cititi Regulamentul acestui Forum.
Ce fraze ? Te tot legi de detalii ,stii sau nu stii ? Daca nu stii ,lasa-ma in pace ca deja mi-ai stricat postul ! Vezi-ti de ciorba ta mai bine !
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Nu va asigura nimeni asistenta gratuita la CEDO.

Dincolo de raspuns, va rog sa respectati ceilalti membri ai forumului. E important sa ne respectam intre noi, daca vrem sa primim ajutor din partea celorlalti.

O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot da statul in judecata la cedo? ssstefan ssstefan Buna ziua, Abia ce am iesit din inchisoare, si vreau sa dau statul in judecata la CEDO pentru incalcarea drepturilor si conditiile in care am fost tinut ... (vezi toată discuția)
Caut avocat specializat in drept international Mona Damarli Mona Damarli Locuiesc in İstanbul caut avocat si vresı sa stiu daca un avocat specializat in drept international m-ar putea reprezenta mai bine in instanta.avem un ... (vezi toată discuția)
Cer informatii despre modul in care se poate trimite un dosar la cedo BoancaNicolae BoancaNicolae Am lucrat la Turnatoria de Otel din Resita. Din anul 2001 nu am mai avut grupa I de munca deoarece uzina nu a facut demersurile necesare conform HG 1025/2003 ... (vezi toată discuția)