avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri din chirii si indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri din chirii si indemnizatie

Daca inchiriez un imobil in baza unui contract, afecteaza indemnizatia de crestere copil pe care o am acum?La ce tip de venituri se refera limita de 3000 lei pe an?
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2017
martin77, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:16, 5 Septembrie 2017
Atat OUG 111/2010 cat si Normele de aplicare mentioneaza doar "venituri supuse impozitului" fara a face vreo precizare cu privire la ce venituri intra in aceasta sintagma.

Intrebati mai bine la Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (A.N.P.I.S.)
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alte venituri in cic ramiha ramiha Buna ziua, Va rog lamuriti-ma si pe mine: se suspenda plata indemnizatiei de crestere a copilului in urmatoarele situatii: - in timpul CIC, incasez ... (vezi toată discuția)
Urgent...indemnizatie crestere copil? Alysaalexia Alysaalexia Pot beneficia de indemnizatie daca in ultimul an si jumatate am platit impozit la fisc, avand un PFA , pentru activitati agricole, dar fara sa am CIM? Precizez ... (vezi toată discuția)
Dividende -indemnizatie ccc 2017 TLarisa TLarisa Buna ziua, Ma regasesc in urmatoarea situatie: - din 16 ian 2017 am intrat in CCC; - sunt asociat intr-un SRL si voi beneficiaa de dividende pt anul ... (vezi toată discuția)