avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil detinut de adult si minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil detinut de adult si minor

Buna seara! O speta interesanta.. o persoana in varsta a vandut un apartament catre o nepoata si nepot cu clauza de uzufruct si ingrijire pe perioada vietii.
Cu toate ca nepoata era majora si avea capacitate deplina de exercitiu, nepotul era minor si a fost reprezemtat in procesul de vanzare cumparare de mama lui.

In ce conditii se poate anula acest contract?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:41, 4 Septembrie 2017
Buna seara,
Pai de ce sa fie anulat?
A fost scos din imobil vanzatorul?
Nu a fost ingrijit pe perioada vietii?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare...fara plata pretului popescumariaioana popescumariaioana buna ziua! speta e foarte simpla...posibilitatile sunt multiple! bunicii mei au 4 copii si 5 nepotii. unul dintre nepoti sunt eu! in urma cu 8 ani s.au decis ... (vezi toată discuția)
Abitatie viagera și nud proprietar flori2009 flori2009 Bună ziua! Am incheiat act notarial de abitatie viagera pentru doua persoane, într-un imobil în care nu locuiesc. Ce alt act notarial as putea încheia ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare imobil de la persoana in varsta (capacitatea de exercitiu) nilatack nilatack Buna ziua. Doresc sa cumpar un imobil cu teren aferent de la o persoana in varsta (peste 80 ani). Avem si un anumit grad de rudenie indepartata dar asta nu ... (vezi toată discuția)