avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lipsa avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lipsa avocat

Mi-am concediat avocatul cu o saptamana inainte de proces pe motiv de lipsa interes fata de dosar si discutii contradictorii, lipsa toatala de incredere in respectivul avocat. Eu fiind reclamantul in acest proces. Ce trebuie sa fac in momentul in care voi ajunge in sala de judecata? Voi fi invitat sa vorbesc in proces? trebuie sa ma inregistrez undeva?
Mentionez ca plata avocatului a fost facuta integral, conform contractului. Nu mai am incredere sa-l las sa vorbeasca in procesul meu.
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
luana06, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:58, 9 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu veti putea pune concluzii in instanta decat prin avocat.
Va multumesc pentru raspuns. I-am trimis notificare avocatului. Am informat partea adversa si instanta despre acest aspect.
Sper sa ma descurc singura! Procesul este la fond!
Cum ramane cu plata deja facuta avocatului ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
danutel9 a scris:

Cum ramane cu plata deja facuta avocatului ?

Nu veți putea recupera banii plătiți ca onorariu avocatului, deoarece el a tăiat chitanță.
Ați semnat un contrat pe care apoi l-ați reziliat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto cameliaccm cameliaccm va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarele probleme: am inmatriculat o masina adusa din Germania in anul 2009.am platit la finante 5660 lei. Am apelat la ... (vezi toată discuția)
Chitanta onorariu avocat NICULIN NICULIN chitanta onorariu avocat Buna ziua!. Va solicit un raspuns, referitor la depunerea chitantei onorariu avocat de catre parat sau reclamant la dosarul cauzei. ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat pretins in avans. cum ma asigur ca avocatul isi va indeplini atributiile? ContSters301351 ContSters301351 Buna ziua! am angajat un avocat pt partaj judiciar.Nu am facut inca contract desi i-am achitat o transa .Procesul incepe peste cateva zile.Avocatul imi cere ... (vezi toată discuția)