avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat unic in 2 societati una in RO si una in US sau ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat unic in 2 societati una in RO si una in US sau EU

Stiu deja ca nu poti fi asociat unic a doua societati comerciale cu raspundere limitata dar nu imi dau seama daca asta se exstinde si in cazul in care una din firme nu activeaza pe teritoriul Romaniei.

Cu alte cuvinte intentionez sa-mi deschid o firma in Delaware, nu intentionez sa creez relatii comecriale intre cele doua firme, adica nu vor exista contracte/plati intre ele. Una e pentru clientii din afara romaniei si una pentru cei din Romania.
Cel mai recent răspuns: Haotik , utilizator 12:24, 5 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere llc / c / s - intrebari. Razvan16 Razvan16 Buna ziua, In primul rand, va multumesc pentru informatile utile oferite pe acest forum. Am cateva intrebari, relativ simple. Intentia mea este sa ... (vezi toată discuția)
Pfa si srl gionescu gionescu Sunt asociat intr-un SRL (detin 30% din partile sociale si nu sunt administrator). Ma intereseaza daca pot infiinta un PFA sau sunt limitat in vreun fel de ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi mut afacerea pe o firma offshore? Amandineig Amandineig Va salut, Mi-a intrat in cap ideea sa imi deschid o firma offshore...problema este ca nu prea am habar cu ce se mananca astea, asa ca ii rog mult pe cei ... (vezi toată discuția)