avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire cu succesiune nedezbătută
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire cu succesiune nedezbătută

Exista mai multe percele de teren mostenite de la parinti existand doi mostenitori ambii in cunostinta de cauza . Sotul s a declarat mostenitor sora lui nu. Terenurile au fost lucrate iar cu banii s au platit impizitele si muncile respective. Sora stiind acest lucru.Acum dupa 20 de ani a venit si s a declarat si ea mostenitoare . Era obligatia sotuluu sa o declare sau a ei si sa si munceasca partea de teren ? Vrea sa fie despagubita ! Succesiunea si punerea in posesie individuala nu s a facut! Ce forma mai simpla ar fi de punere in posesie pentru aceste terenuri fara a se mai dezbate syccesiunea ! Exista titlu de proprietate ! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:24, 5 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Se poate dezbate succesiunea fie la notar fie, daca nu va intelegeti, in instanta.
Fara dezbatere de succesiune NU SE POATE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune DARSHAN DARSHAN Buna ziua .Am si eu o problema;mama a decedat de curind,relatiile cu sora nu sunt cordiale.eu detin un certificat de mostenitor dupa tata unde eu am 3/4 iar ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire alex68 alex68 Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema. Tatal meu a mostenit de la parinti o suprafata de teren (padure) de 3,2 ha. Pentru aceasta suprafata are ... (vezi toată discuția)
Cum se face punerea in posesie sau ce pasi se urmeaza ptr a deveni ... Irina140571 Irina140571 Cum se face punerea in posesie sau ce pasi se urmeaza ptr a deveni proprietarul unui teren pentru care este titlu de proprietate pe doua persoane? Multumesc (vezi toată discuția)