avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posibilitate înlăturare spor pedeapsă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posibilitate înlăturare spor pedeapsă

Buna ziua , ma intereseaza daca pot inlatura un spor de pedeapsa rezultat in urma contopirii unor pedepse din vechiul cod penal ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:37, 5 Septembrie 2017
Buna seara!

Va rog sa ne dati mai multe detalii.

Cu stima.
Nu se poate decat daca noua lege ar fi mai favorabila si aceasta in mod exceptional s-ar putea.
Pe noua lege se da spor obligatoriu.
Pe vechea lege sporul era facultativ.
Foarte multi puteau scapa de sporul de pedepasa dar acum nu se mai poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire si spor de pedeapsa puncuskaa puncuskaa am o pedeapsa de 3 ani cu suspendare sub supraveghere (5 pedepse contopite din care cea mai grea de 2 ani plus 1 an spor) si acum am fost condamnat la 1 an 6 ... (vezi toată discuția)
Contopire amenda administrativa,inchisoare animacikaa animacikaa in urma contopirii pedepselor (5 pedepse cu inchisoare cu suspendare) cu un spor de 1 an 6 luni am un rezultat de 3 ani 6 luni. daca la ultimul dosar reusesc ... (vezi toată discuția)
Inselaciune-contopiri-spor-situatie grea puncuskaa puncuskaa am avut 6 pedepse cu suspendare pe care curtea de apel a contopit si am ramas cu 3 ani suspendare,dar instanta a gresit si nu a contopit o pedeapsa de 2 ... (vezi toată discuția)