avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu banca în calitate de girant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu banca în calitate de girant

Buna seara, in 2012 am divortat de fosta sotie cu care aveam in comun un credit de nevoi personale. Acel credit era destinat pentru renovarea casei parintesti al fostei sotii care are si un frate. dupa divort a preluat el achitarea ratelor, dar ultimele 16 rate nu le mai plateste. Ce pot face juridic
pentru a trece pe numele lor acel credit.
Cel mai recent răspuns: stefantoth , utilizator 16:38, 10 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Cand va veti judeca pentru partaj solicitati si introducerea bancii in dosar astfel incat sa fie obligata sa tina cont de sentinta.
Greu asa ceva, mai ales la un credit de nevoi personale... negociati cu ei.
Buna ziua,credeti ca dupa 5 ani de la divort mai poate fi vorba de partaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi executare apartament, terenuri , salariu, etc mariuspopescuro mariuspopescuro Initiez un alt caz si anume eventualitatea in care nu as mai plati ratele creditulurilor catre banca. Astfel: Am un credit ipotecar pe apartament si un credit ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil de 2 ani si credit prima casa Florina1986 Florina1986 Buna ziua. Sunt casatorita din 2009, iar din 2010 am un copil. In 2010 am facut un credit prima casa pe o perioada de 20 de ani impreuna cu sotul la care ... (vezi toată discuția)
Rate credit in urma divortului poolmm poolmm Daca in cazul unui divort prin acord, sotii au stabilit ca ratele pt un credit de nevoi personale sa ramana in sarcina exclusiva a unuia dintre ei banca ... (vezi toată discuția)