avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Linkuri You Tube in petitie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Linkuri You Tube in petitie

Buna seara,

As dori sa stiu daca Legea Petitiilor permite transmiterea de linkuri catre canalul You Tube unde am pus inregistrari proba. Primaria sectorului 4 refuza sa le ia in considerare pe motiv ca la ei nu se poarta asa ceva. Eu stiu ca inregistrarile video sunt probe si in instanta acceptate, fara probleme, primaria de ce nu? As dori sa stiu cum sa combat asa un refuz. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: StefaniaEmerson , utilizator 10:05, 6 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea petitiilor nu vorbeste despre probele care se pot administra.
Aceasta lege reclementeaza modul in care se pot adresa petitii si modul in care se solutioneaza.
Art 5 prevede ca pentru solutionarea petitiilor se vor dispune măsuri de cercetare şi analiza detaliata a tuturor aspectelor sesizate. Nimic nu ii opreste sa ia in calcul inregistrarile dvs, dar nici nu sunt obligati sa o faca.
Daca sunteti nemultumit, de rezultatul cercetarii si modul in care s-a desfasurat, puteti sa va adresati altor institutii, in functie de situatia concreta.
Filmele le puteti pune pe DVD si atasa DVD-ul la petitie.
Sa vedeti, primaria sector 4 imi raspunde ca ei nu primesc ca probe decat pdf si docx. Desi au internet, functionarii publici probabil il folosesc pentru Facebook. Nu poti tu, primarie, limita modul in care se dovedeste o contraventie pe care tu, primarie, esti obligata de lege sa o aplici. Culmea e ca ei nu aplica sanctiuni pe legea 230 si probabil sunt deranjati de cererea mea cu linkurile pe You Tube. Daca ar fi de buna credinta, s-ar uita la ele ca ce e acolo e strigator la ceruri! Si e exclusiv treaba lor sa sanctioneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe plangere amenintare cu moartea ContSters362885 ContSters362885 Buna dimineata, Cum pot preda la parchet inregistrari video proba? Cum se admite? Pe CD sau pot pune si link de pe internet (You Tube) si da pe hartie ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea vecinului wizzard68 wizzard68 Buna ziua tuturor ! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: vecinul din spatele casei a adus o anumita cantitate de pamant in curtea dansului si in mod abuziv ... (vezi toată discuția)
Care este legea care ii interzice să intri cu telefonul la purtator (in buzunar), în audiență? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian [b]Care este legea care ii interzice să intri cu telefonul la purtator (în buzunar), la Audiență, sau oriunde te-ai duce având în vedere că:[/b] [b]1) ... (vezi toată discuția)