avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nivel maxim zgomot in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nivel maxim zgomot in apartament

Buna ziua
Vecinul de deasupra mea a infiintat o mica sala de repetitii in spartamentul sau,se canta la saxofon,pian si vioara uneori in acelasi timp toate,netinand cont de orele de liniste,astfel nivelul zgomotului care ajunge in apartamentul meu este insuportabil.Mentionez ca,cu ceva timp in urma a facut si modificari majore apartamentului fara aprobari fapt care duce la amplificarea sunetelor.Cum pot sa procedez legal sa-l fac sa inceteze s-au sa-si antifoneze imobilul.
Multumesc anticipat.
Cristi.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2017
Cristi_1970, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:46, 22 Noiembrie 2023
Va multumesc. Am inceput sa izolez carcasa centralei si peretele comun. Sper sa rezolv amiabil aceasta "problema".
'' Vecinul de deasupra mea a infiintat o mica sala de repetitii..''...adica ar trebui sa aibe un PFA sau SRL....si,daca nu are aprobarea dvs,este ilegal infiintata.
Daca mai adaugi ca sirenele SMURD urla la orice ora din noapte, intelegi prin ce trece zilnic romanul...
Buna ziua. Se poate retrage/anula acea aprobare pentru a avea sediul unei firme in apartament?
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2020
svvs, utilizator
O data ce ati fost de acord, fara conditii, nu aveti cum sa anulati avizul dat.

Alte discuții în legătură

Limita legala zgomote in spatiu comun la bloc in decibeli. victor1906 victor1906 Buna ziua. Care este limita legala volum ton , zgomot , la bloc , in decibeli , si intervalul de timp giornalier pt. a putea sa ascult muzica cu volumul mai ... (vezi toată discuția)
Zgomot deranjant silviu1958 silviu1958 La demisolul blocului in care locuiesc se gaseste o firma care are amplasate mai multe ventilatoare care functioneaza continuu 24 de ore, facand un zgomot ... (vezi toată discuția)
Functionare spalatorie auto 24/7 Davai_davai Davai_davai O spalatorie auto care functioneaza langa mine si-a extins afacerea cu un punct nonstop jetwash. Aceasta extensie imi afecteaza proprietatea datorita ... (vezi toată discuția)