Am primit o comunicare din partea judecatoriei sector 3, noi avand calitatea de tert proprit.Povestea pe scurt sta in felul urmator.Noi suntem gradinita si am avut cateva sarbari la un loc de joaca (pentru care am primit facturi si chitante),iar numarul acestora a fost de 5.Problema este ca respectivul loc de joaca (firma respectiva) nu si-a platit o datorie nici dupa ce firma care i-a reclamat a castigat procesul definitiv si exista si un executor judecatoresc care sa puna in aplicare sentinta.Noi ne-am trezit cu o chemare intr-un dosar pe fond (validare proprire) litigii cu profesionistii in care suntem chemati.Avocatul firmei care a deschis acest procesc ne acuza ca in mod tacit am refuzat sa furnizam executorului judecatoresc sumele de bani pe care le-am datora paratului (locului de joaca) doar ca noi nu mai aven si nici nu am avut vreodata vreo datorie,am platit la terminarea serbarii.
Intrebariile sunt :
Cui trebuie sa trimit intampinarea, doar judecatorului sau si firmei care cere proces ?
Ce ar trebui sa contina aceasta ?
Si cum sa se aparam in intampinare (ce ar trebui sa scriem) pentru ca avocatul firmei care are de recuperat suma de bani (care nici nu este mare) cere ca sa fim amendati de instanta (pentru rea credinta ) si sa suportam costurile procesului.
Intampinarea o trimiteti instantei de judecata,in calitate de tert poprit aveti obligatiile prevazute de art.787NCPC.In calitate de tert poprit nu puteti formula contestatie la poprire ,ci doar, sa va formulati apararile in fata instantei de validare.[Art.787(5)NCPC]
Tert poprit
irina8001
Societatea mea a primit astazi de la judecatorie , cerere de chemare in judecata in calitate de tert poprit pentru unul din angajatii nostri. Noi am primit in ... (vezi toată discuția)
Poprire cont
alicess
Buna ziua,
Am o poprire pe contul bancar si o descoperire de card la aceeasi banca. De 3 luni, banca imi opreste 1/3 din salariu insa nu a virat nicio suma ... (vezi toată discuția)