avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Daca am aceste coduri CAEN pot fi microintreprindere?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Daca am aceste coduri CAEN pot fi microintreprindere?

7311 Activități ale agențiilor de publicitate
5829 Activități de editare a altor produse software
6202 Activități de consultanță în tehnologia informației
6312 Activități ale portalurilor web
7312 Servicii de reprezentare media
7410 Activități de design specializat

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 12:08, 8 Septembrie 2017
Da. Nu pot fi cele care:

(6) Nu intră sub incidența prevederilor prezentului titlu persoanele juridice române care:

a) desfășoară activități în domeniul bancar;

b) desfășoară activități în domeniile asigurărilor și reasigurărilor, al pieței de capital, cu excepția persoanelor juridice care desfășoară activități de intermediere în aceste domenii;

c) desfășoară activități în domeniul jocurilor de noroc;

d) desfășoară activități de explorare, dezvoltare, exploatare a zăcămintelor petroliere și gazelor naturale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator publicitate online b.elena2009 b.elena2009 Am in certificatul costatator din 2008 cu codurile : 7311 (activitati ale agentiilor de publicitate) 7312 (servicii de reprezentare media) sper ca in ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie indeplinite pentru urmatoarele coduri? ai.ciprian ai.ciprian Doresc sa infiintez un SRL care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: Principal: Cod caen - 741 Activitati de design specializat 7410 Activitati de ... (vezi toată discuția)
cod caen pentru venituri admob in aplicatii mobile alinescoo alinescoo Va salut, acesta fiind primul meu post. Felicit toti userii acestui site, deoarece de aici am gasit raspunsuri la multe intrebari de-a lungul timpului. ... (vezi toată discuția)