avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre partaj - dovada bunului propriu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre partaj - dovada bunului propriu

Buna ziua m_am casatorit in 1990
eu singura am cumparat apartament 1992
pe sentinta de divort definitiva 2001
scrie ca din 1991 lipsea de acasa si ne-am separat el nemairevenind la domiciliul conjugal .
Mai trebuie facut partaj? mai ales ca au trecut atitia 16 ani de atunci /
multumesc pentru un raspuns eventual.
Cel mai recent răspuns: Vera10 , utilizator 20:10, 8 Septembrie 2017
dar am uitat sa precizez ca acum dupa atitia ani 16 ani care au trecut m_am recasatorit si in ziua cind eu de exemplu n-o sa mai fiu in cazul acesta atunci cui o sa ii ramina casa ?
multumesc anticipat pentru un raspuns eventual .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj casă construită în timpul căsniciei: mama nu a contribuit cu nimic, iar câțiva ani are probleme psihice. nu merită 50% din avere, avem șanse să luăm tot sau măcar o parte mult mai mare decât ea? Rmg99 Rmg99 Buna ziua, părinții mei vor face partaj, casa a fost construită în timpul casniciei, tata a facut tot iar mama nu a contribuit cu nimic, aceasta începând ... (vezi toată discuția)
Donatie in timpul casatoriei- regim juridic ContSters341205 ContSters341205 eu si sotul meu ne-am construit casa pe pamantul donat de tatal sotului ,donatie facuta in timpul casatoriei noastre.la un eventual partaj ma va afecta lucrul ... (vezi toată discuția)
Partaj Maruscuta Maruscuta După 5 ani de la căsătorie am devenit proprietari ai apartamentului in care locuiam ca si chiriași. Cu o parte din suma a contribuit socrii mei. Acum dupa ... (vezi toată discuția)