avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata arenda
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata arenda

Buna ziua!
Am apucat si am facturat arenda la cateva persoane la inceputul lunii august cu 0.57lei iar intre timp consiliul judetean a modificat pretul la 0.65. Pot sa fac facturi la persoanele respective cu diferenta de pret sau trebuie sa anulez facturile initiale ( mai greu , pentru ca nu cred ca oamenii mai stiu de ele ca sa mi le dea) si sa fac alte facturi?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:24, 7 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu le anulati ci mai emiteti altele cu diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret arenda in produse ContSters329143 ContSters329143 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: am dat arenda pe anul 2017 in luna iulie cu pretul care era afisat pe site-ul anaf-ului., Acum Consiliul ... (vezi toată discuția)
Emitere factura simoalin simoalin Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - vand astazi marfa cu pret negociat in valuta; - directorul de vanzari a negociat plata la termen de 30 zile, la ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra in posesia terenului cumparat sorinflorin sorinflorin buna ziua! La inceputul lunii octombrie am cumparat un teren arabil de la o persoana care nu-l avea arendat vre unei societati, ci erra dat asa cu intelegere ... (vezi toată discuția)